Administratie

Elke ondernemer is uniek. Daarom krijgen onze klanten altijd maatwerk. De basis c.q. inrichting van jouw administratie is cruciaal en dient naar onze mening altijd te voldoen aan: 

  • het automatisch verschaffen van inzicht in de relevante succesfactoren die een betrouwbaar en voorspellend karakter hebben voor de korte en middellange termijn
  • een wettelijke verplichting voor onder andere jaarrekeningen en belastingaangiften

De inrichting van jouw administratie voldoet uiteraard aan alle wettelijke eisen, bijvoorbeeld bij het maken van jaarrekeningen of fiscale aangiften. Zo hoef jij je niet meer druk te maken over wettelijke regels en kun je weer met plezier focussen op de zaken waar jij zo steengoed in bent.

Vind je administratie tijdrovend, lastig of de uitkomsten moeilijk te interpreteren? Wij geven jou daarom de maandelijkse uitkomsten van de belangrijkste succesfactoren. Dan weet je meteen hoe jouw bedrijf ervoor staat en waardoor jij in de praktijk kunt sturen op de punten die zorgen voor meer winstgevendheid. Uiteraard is ook alle informatie tot in het kleinste detail beschikbaar. Wij helpen je graag vooruit.

Een goede inrichting van jouw administratie is alles bepalend. Daarom creëren wij voor jou een administratie met daaraan gekoppeld een uniek en zelfontworpen informatiesysteem die de resultaten van jouw succesfactoren weergeeft. Dit zorgt ervoor dat we altijd inzicht kunnen geven waar betere resultaten behaald kunnen worden en mogelijke verborgen financiële risico’s zitten.

Het hebben van inzichten in jouw succesfactoren, gecombineerd met onze expertise, maakt dat wij gericht kunnen adviseren en jou daarbij, indien gewenst, ook persoonlijk kunnen begeleiden. Daarmee is jouw administratie geen doel meer, maar een zeer effectief middel geworden.

Wil jij ook graag heldere inzichten en betere resultaten? Neem dan snel contact met ons op!