Begeleiding

Het is onze passie ondernemers te helpen succesvoller te worden. Onze adviezen zijn daarom altijd maatwerk en bij een verzoek tot coaching, begeleiden we de ondernemer persoonlijk. Uit ervaring weten we dat de persoonlijke ontwikkeling van de ondernemer zal leiden tot meer en betere inzichten en daarmee tot nog meer succes.

Het is onze overtuiging dat de mens achter de producten of diensten bepalend is voor succes. Het helder krijgen van "wat drijft jou - waar droom je van - waar ben je goed in en wat wil je bereiken" zijn essentieel voor de persoonlijke ontwikkeling van een ondernemer.

  • Ben jij al in staat eerst de juiste dingen te doen en pas daarna de dingen juist te doen?
  • Kun je al het verschil maken tussen de vragen als “wat levert het op” en “wat kost het”?

Als jij deze wezenlijke uitgangspunten wilt toepassen, dan kan in combinatie met onze expertise, stap voor stap, gewerkt worden aan de succesvolle onderneming waar je van droomt.

Het komt veel voor dat ondernemers coaching en begeleiding vragen bij het optimaliseren van hun succesfactoren. Deze ondernemers weten waar ze goed in zijn, maar ook waar ze minder goed in zijn. Hiermee is een ogenschijnlijke zwakte direct omgebogen in een sterkte. Alleen dat al is een succesfactor op zichzelf. Immers de ondernemer kan zich weer bezighouden met de werkzaamheden waar hij of zij zo goed in is.

Onze begeleiding van jou als ondernemer levert per saldo altijd geld op. Begeleiding is een keuze. Jij bepaalt dus zelf of- en in welke mate je begeleiding wilt. Wij helpen je graag vooruit.

Hoe werkt het in de praktijk?

Onze begeleiding begint met een gesprek over jouw wensen en doelstellingen. Wij combineren dit met onze expertise en stemmen met jou af of- en bij welke adviezen jij onze begeleiding nodig acht.

Bij aanvang van de samenwerking voeren we een nulmeting voor je uit. Daarna volgen er één of meer afstemmingsmomenten zodat we samen precies weten welke verbeterpunten er zijn, welke prioriteit ze moeten krijgen en hoe we de zaken gaan aanvliegen.

Tijdens de begeleidingsperiode, maar ook daarna, zal ons unieke informatiesysteem opnieuw zijn meerwaarde bewijzen door de werkelijke ontwikkeling van de succesfactoren te vergelijken met de verwachtingen die we samen hebben opgesteld.

De beschikbare informatie en begeleiding kun je zo vaak krijgen als je wilt, maar de praktijk leert dat 1 x per maand of later in het traject 1 x per kwartaal prima functioneert. Jij bepaalt het echter zelf.

Wil jij een onderneming die het beter doet dan het gemiddelde in jouw branche? Wij staan altijd voor je klaar, of het nu gaat om vragen, advies of begeleiding.

Wil je graag meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.