Klantrecensies

De sterke groei van FINE Advies hebben we te danken aan onze klanten, onder andere doordat zij aan hun netwerk laten weten dat FINE Advies geld "oplevert" in plaats van "kost". Betere reclame  kunnen we niet wensen, maar tijdens kennismakingsgesprekken over mogelijke samenwerking, hoorden we regelmatig dat op “het net” geen informatie over FINE Advies te vinden was.

Omdat goed luisteren een belangrijk deel van ons vak is, hebben we besloten het marketingbureau "Human UX Design" in te schakelen en onderzoek te doen naar de veranderende behoefte van bedrijven als het gaat om de rol van boekhouders, administratiekantoren en/of accountants.  Met name daaraan toegevoegd een daadwerkelijke adviserende rol en de mogelijkheid tot coaching en begeleiding van ondernemers.

Human UX Design heeft onder bestaande klanten een anoniem klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. De uitkomsten maken ons trots. Complimenten zijn nou eenmaal leuk om te krijgen. Het past echter niet bij ons te denken dat het niet nog beter zou kunnen, het kan immers altijd beter, en dat is precies wat we elke dag opnieuw voor onze klanten proberen te doen.

Wil je meer weten over hoe klanten over ons denken? Neem dan een kijkje bij de klant interviews