Erik Bakker

Oprichter en vennoot
Quote
Succes kan een keuze zijn
Erik Bakker

Mijn opleidingen en ervaring zijn zowel bedrijfseconomisch en financieel als commercieel. Deze brede en ruime ervaring is opgedaan in diverse branches als financieel manager en vervolgens als zelfstandig consultant bij grote (internationale) bedrijven. 

In 2006 hebben we een bedrijf opgericht die in Europa actief was met de verkoop, productie en onderhoud van elektrische voertuigen. In 2014 hebben we dit bedrijf verkocht.

Gedurende mijn loopbaan en als zelfstandig ondernemer zijn er altijd vragen van ondernemers geweest, zoals “zou je mijn bedrijf eens willen doorlichten” of “we willen sneller groeien, hoe doen we dat” of “we maken veel uren en verdienen weinig, is mijn verdienmodel wel goed” of “zijn mijn marges wel goed genoeg”. Veel van dat soort vragen waarmee ik ze graag had geholpen.

Natuurlijk hielp ik ze graag met terloops een tip of een advies. Maar echt goed helpen of begeleiden kon vanwege tijdgebrek natuurlijk niet. Maar dat er veel behoefte was aan ondersteuning naar een succesvollere bedrijfsvoering, was wel duidelijk.

Daarom is ons kantoor in juli 2014 opgericht, met als doel het succesvoller maken van ondernemers. Als adviesbureau is onze rol bewust significant anders in vergelijking met de gevestigde boekhoud-administratie- en accountantskantoren. Deze beperken zich vaak tot het bijhouden van de boekhouding die moet voldoen aan wettelijke regels. Uiteraard doen wij dit ook, maar een goed ingerichte administratie kan snel en heel veel meer inzichten geven, die veel geld opleveren of verborgen financiële risico’s inzichtelijk maken.

Voor samenwerking met klanten is onze drijfveer, dat we een veelvoud van onze fee voor de klant moeten kunnen opleveren. Samenwerking met ons kantoor en opvolging van de adviezen levert per saldo altijd geld op of voorkomt dat jouw geld verloren gaat.

Ik ben vooral trots op - en wordt heel blij van - het succes van onze klanten.

Wil je meer weten over hoe wij geld voor jou kunnen opleveren? Kijk dan bij onze diensten of neem contact met ons op.